Fjuz søker tekstforfatter-vikar

Vi har et ledig vikariat som tekstforfatter i 100% stilling med oppstart høsten 2022. Du blir en del av vår kreative avdeling med AD-er, tekstforfattere, grafiske designere, fotografer og animatører. I Fjuz jobber vi i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som analytiske folk (og hybrider, så klart).

Livet som tekstforfatter i Fjuz er…

morsomt, variert og preget av høyt tempo. Vi skriver alt fra magasinartikler til SEO-content, payoffs og nyhetsbrev. Tekstene brukes i innsalg og pitcher, små og store prosjekter, digitale og trykte medier. Fristene er korte, passe eller romslige – alt etter som hva prosjektet krever.

Av og til publiserer vi innhold i WordPress, gjør intervjuer, er med på location og deltar i kundemøter- og presentasjoner. I tillegg produserer og publiserer vi innhold i våre interne kanaler, og bidrar til at Fjuz kommer seg opp og fram her i verden.

Hvem ser vi etter?

Stillingen innebærer leveranser for flere av våre største kunder. Med andre ord må du kunne levere god tekst i alle former fra dag én. Det er en fordel om du har arbeidserfaring, men det viktigste er at du kan levere på briefer, har kommersiell teft og gode ideer. Vi er ikke ute etter en potet eller en som kanskje har lyst til å jobbe med noe innen markedsføring, men en rendyrket tekstforfatter.

Vi tror du er: 

  • Selvstendig, kreativ og resultatorientert
  • Flink til å snakke med folk
  • God til å finne og ivareta riktig tone of voice for kundene dine
  • Vant til å levere på deadlines
  • Liker å jobbe med flere prosjekter i løpet av en uke

Ellers er det en bonus hvis du er glad i bøker, ordspill og musikk fra 60/70-tallet, men ikke et krav (bortsett fra kanskje det første. Og det andre. Plusspoeng for det tredje 😁 ).

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du konkurransedyktige betingelser, trivelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien/Oslo og store muligheter til å påvirke egen hverdag i et byrå med ambisjoner på egne og kunders vegne.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like