Fjuz søker frontend/fullstack-utviker

Er du trygg på html, css og javascript? Har du i tillegg erfaring med PHP? Vi søker en engasjert og hyggelig frontend/fullstack-utvikler i 100% fast stilling. Du blir en del av vår utvikleravdeling som leverer effektive og brukervennlige nettløsninger til små og store merkevarer. 

Livet som utvikler i Fjuz er…

morsomt, utfordrende og krever at du har god oversikt over egne arbeidsoppgaver. Vi håndterer gjerne flere prosjekter samtidig, så du må trives med høyt tempo og alt fra korte til romslige frister. For å lykkes hos oss bør du være effektiv og løsningsorientert, men også åpen for å se nye muligheter. I Fjuz jobber vi i kundeteam, og du må kunne samarbeide godt med kreative så vel som tekniske folk (og hybrider, så klart).

Les mer om vår utvikleravdeling

Hvem ser vi etter?

Vi tror du er en ambisiøs person som liker å løse komplekse utfordringer. Du er trygg på egne evner og deler gjerne kunnskap med kolleger. Samtidig er du ikke redd for å spørre om råd og innspill. Du holder deg oppdatert på ny teknologi og har øye for godt design. I tillegg er du positiv, engasjert og trives med å være der det skjer. For ikke å snakke om at du er hyggelig! Alle som jobber i Fjuz er trivelige folk ☺️

Arbeidsoppgaver

 • Programmering av WordPress-løsninger som egenutviklede temaer og plugins
 • Samarbeide med backend-utvikler og UI-designer for å skape interaktive, raske og sikre applikasjoner

Erfaring

 • Minimum 5 års arbeidserfaring som utvikler
 • Relevant utdanning eller relevant arbeidserfaring som kan kompensere
 • Erfaring med Wordpress og PHP
 • God forståelse og erfaring med HTML og CSS (Sass)
 • Kunnskap om JS-frameworks som React/Vue/Angular
 • Erfaring og kunnskap om universell utforming
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

Det er en fordel om du har:

 • God forståelse for interaksjonsdesign og interesse for design
 • Erfaring med Sanity, Crystallize eller lignende
 • Kjennskap til vanlige frontend-verktøy som Babel, Webpack, Grunt, Gulp, NPM osv.
 • Kunnskap om Git
 • Kunnskap om system- og tjenesteintegrasjoner
 • Erfaring fra byrå og det å jobbe opp mot kunder

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like