Erik Tanche Nilssen AS søker to produksjonsmedarbeidere

Digitaltrykker

ETN Grafisk søker en produksjonsmedarbeider til vår digitaltrykk avdeling / storformat. Den vi søker vil jobbe i team med flere andre kompetente medarbeidere. Arbeidet består i å operere diverse digitale trykkmaskiner, CTP og plottere. Kandidaten må gjerne ha et fagbrev fra grafisk, men erfaring er viktig.

Ferdiggjøring

ETN Grafisk søker en produksjonsmedarbeider til vår ferdiggjøringsavdeling. Personen skal operere diverse maskiner for å produsere hefter, limfreste bøker etc. Det er en fordel med fagbrev, men lang erfaring betyr mest. Personen må like varierte oppgaver og til tider høyt tempo.

Personlige egenskaper

  • Selvgående med høy arbeidskapasitet
  • Positiv og liker å jobbe i team

Vi tilbyr

  • Jobb i en av landets ledende grafiske bedrifter
  • Et godt arbeidsmiljø preget av høy fagkompetanse
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Firmahytte

Les hele annonsen her.

You might also like