Bodoni søker lærling i profileringsdesignfaget

Vi søker etter en lærling i profileringsdesignfaget som vil inngå i teamet som jobber med storformat og messer. Gjennom samarbeid med de andre avdelingene våre, vil du også få verdifull innsikt i hele den grafiske produksjonslinjen; fra designskisser til ferdig resultat.

Kvalifikasjoner

Fullført Vg2 Interiør -og eksponeringsdesign eller tilsvarende. Annen relevant bakgrunn kan være grafisk design, eksponeringsdesign, eller annen praktisk erfaring.

 

Personlige egenskaper

Vi søker en person som er kreativ, nøyaktig, og praktisk anlagt. Du er nysgjerrig på faget vårt, og liker å holde deg oppdatert på designtrender. Du må være pålitelig, strukturert og ha evne til å arbeide under tidspress. Det er også en fordel å ha gode kommunikasjonsevner, da det vil være naturlig med en del kontakt med prosjektledere og med kunder. Det er en fordel med førerkort kl. B.

Vedlegg til søknad:

• CV

• Kopi av vitnemål/karakterer

• Attester og referanser (dersom du har)

• Portfolio (det er ønskelig å se relevant arbeid, skoleoppgaver e.l.)

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like