Åpen: Print Next 22, de første talerne er klare

Nå kan du melde deg på til Print Next, Nordens største nettverkstreff for grafisk bransje. Eventet arrangeres 24. november 2022 i Stockholm.

Vi er samtidig glade over å kunne presentere de første tre talerne:

  • Claes Magnusson fra Malmö Yrkeshögskola.  Mangeårig entreprenør og visjonær med begge ben i framtiden og et par tær igjen i den grafiske bransjen. Claes har et unikt innblikk i hvordan digitaliseringen påvirker den grafiske bransjen og det kommer han til å snakke om Print Next.
  • Stefan Blomqvist, adm dir og gründer i 21grams, kommer for å gi deg et innblikk i hvordan det fysiske mediet har utviklet seg i 2022 og hva som kommer til å skje de nærmeste årene. I november har 21grams klar sin undersøkelse “Kanalvalet” der man spør svenske konsumenter om preferanser når det gjelder kommunikasjon og reklame.
  • Kerstin Hallsten er sjefsøkonom på svenske Skogsindustrierna.  Få personer har så god oversikt over hva som hender med skogen som ressurs i et økonomisk perspektiv. Hva påvirker prisen på den råvaren som er så viktig for hele bransjen?

Mange flere talere blir lagt til snart, så sikre din plass allerede nå.

Les mer om Print Next 22 og meld deg på her.

- ANNONSE -

You might also like