ABM Reklame AS søker grafisk produksjonsmedarbeider

Har du sans for form og farge, og i tillegg liker å bruke hode og hender, da kan du være nettopp den vi søker til en 100% fast stilling som Grafisk produksjonsmedarbeider til vårt produksjonsteam på Hamar.

Arbeidsoppgavene dine vil strekke seg over et bredt spekter, alt fra design av fasadeskilter og bildekor til klistremerker og markedsmateriell. Klargjøring og produksjon er også en naturlig del av arbeidshverdagen.

Vi er opptatt av å gi kundene våre gode opplevelser. Derfor ønsker vi oss en ny kollega som er serviceinnstilt, har en positiv holdning og som er opptatt av å levere ypperlig kvalitet. Bransjen er i stadig endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater.

Ønsket kompetanse

 • Erfaring fra grafisk bransje
 • God kjennskap til Adobe Illustrator, Photoshop og InDesign er en fordel
 • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig
 • Sertifikat kl. B
 • Nøyaktig, ryddig, strukturert og effektiv
 • Evner å holde hodet kaldt i stressende situasjoner
 • Resultatorientert og initiativrik
 • Gode samarbeidsevner, pålitelig og ansvarsbevisst
 • Serviceinnstilt

Vi tilbyr

 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Hyggelige og omgjengelige kollegaer
 • Moderne lokaler

Les hele annonsen her.

You might also like