A7 Print AS søker designer

Her får du muligheten til å utvikle deg og møte mange spennende mennesker. Vi har varierte oppgaver som gir deg mestringsfølelse og ønske om å lære mer. I tillegg til tradisjonell grafisk design, vil du få oppgaver innen salg og digital kommunikasjon, som Facebook, blogg, hjemmeside og skjermer. Vi jobber med alt fra store prosjekter til små daglige oppgaver. Fra visittkort til bilfolie, interiørdekor og profilartikler. Du vil få nødvendig innføring og opplæring i våre rutiner og produkter. Har du leder-erfaring og sertifikat, eller ambisjoner om å skaffe deg det, er det en fordel.

Arbeidsoppgaver:  

• Grafisk design

• Sosiale medier (SOME)

• Salg

• Kundebehandling

Vi ønsker at du er 

• Ambisiøs

• Punktlig

• Sosial

• Kreativ

• Lærevillig

Vi ble i 2021 leverandør av profileringsartikler, stillingen er også tiltenkt ansvaret for salg av profilartikler. Dette innebærer å bygge produktkartoteket og kunnskap rundt denne delen av vår virksomhet.

Siden markedet og kundenes behov stadig er i endring, har vi behov for medarbeidere som setter bedriftens utvikling i høysetet og aktivt er med å styrke A7-teamet. Det er derfor en fordel om du er både omgjengelig og systematisk i ditt arbeid.

Ser dette spennende ut, blir vi glad om du søker jobben. Vi foretrekker den som vil, men ikke kan, fremfor den som kan, men ikke vil 🙂

Søknadsfrist 24.06.2022

Lønn etter avtale

Les hele annonsen her.

You might also like