Varner søker Graphic Print Designer

Nå søker Designavdelingen en Graphic Print Designer – Dame for et av våre brands. Visste du at i våre brands utvikles nesten alle klærne inhouse? Fra designskisser til ferdige produkter som selges i butikker i hele Norden. Vi har vekst i både fysiske butikker og i vår nettbutikk, og nå søker vi etter en Graphic Print Designer til et av våre designteams!

Vi er ute etter en som kan styrke teamet vårt med print til dame og som kan være med på å forme suksessen videre. Hos oss er det spennende muligheter for sammen å finne de nye bestselgerne som millioner av kunder i Norden vil elske å gå med. Vi får frem det beste i hverandre, har det gøy underveis, og da når vi de råeste resultatene.

Ansvarsområder:

Som Graphic Print Designer har du ansvaret for å utvikle trendy prints for dine produktgrupper med et kommersielt uttrykk som appellerer til kundene våre. I tett samarbeide med klesdesignerne har du en nøkkelrolle i hele designprosessen. Du gjør trend research for aktuell sesong, utarbeider skisser, ferdigstiller print og følger opp frem til oppstart av produksjon.

Personlige egenskaper:

 • Kreativ
 • Trives både med å jobbe selvstendig og som del av et team
 • Gode samarbeidsevner
 • Engasjert og positiv
 • Trives med høyt arbeidstempo og flere baller i luften på tvers av avdelinger
 • Evne å sette deg inn i kundegruppens behov

Kvalifikasjoner:

 • Designutdannelse på høyskolenivå, eller relevant faglig erfaring
 • Stillingen krever minimum 2 års erfaring fra tilsvarende type arbeid
 • Stillingen krever erfaring med all over prints og placement prints
 • Stillingen krever gode ferdigheter i Illustrator og Photoshop
 • Fordel med erfaring med print til dame
 • Fordel med ferdigheter innen Indesign
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på engelsk og skandinavisk

Vi kan tilby deg:

 • En fremoverlent og innovativ arbeidsplass
 • Konkurransedyktig lønn og vilkår
 • Et sterkt fagmiljø med gode utviklingsmuligheter, både profesjonelt og personlig
 • En arbeidshverdag med motiverte kolleger og godt humør
 • Flotte kontorlokaler, med fantastisk lunsj og en rå kaffebar
 • En arbeidsplass som feirer suksess med sosiale samlinger eller fest
 • Meget generøs personalrabatt i alle våre brands

Sist, men ikke minst kan vi skryte av fantastiske kollegaer og en helt unik kultur! Varner kulturen kan beskrives som inkluderende, positiv og omgjengelig, der vi er opptatt av å lykkes som gruppe kontra individ. Vi er sosiale og jobber med og for våre kollegaer, og får energi av å jobbe i team

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like