Lappeliten/Inkeria AS søker trykkerimedarbeider

Lappeliten lager navnelapper til barn i barnehage og skole, og er i dag en av landet største aktører. Nå søker vi DEG som vil jobbe på vårt trykkeri i perioden juni – august/september. Dette er en perfekt sommerjobb som deg som er student eller har ledig tid for hånden. I sommerperioden er det både morsomt og hektisk hos oss, og sammen med gode kolleger skal du bidra til at barn over hele landet får sine navnelapper i tide til barnehage og skolestart. Høres det ut som noe for deg?

Vi holder til sentralt på Ryen i Oslo, med kort vei til både buss og t-bane. Vi produserer produkter 7 dager i uken, og det vil være muligheter for både dagskift og ettermiddagsskift. Arbeidsmengde blir vi enige om, men vi ser for oss at du ønsker å jobbe mye i sommer og ha uker med 80-100% arbeid. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, samt ha fylt 18 år.

En vanlig dag hos oss vil være å håndtere trykkerimaskiner, bearbeide produkter, samt pakke produktene klar til utsendelse. Her vil du få mulighet til å jobbe tett med kolleger på trykkeriet og erfare hvordan det er bak kulissene i en hektisk nettbutikk. Det er også muligheter for deltid/ekstrahjelp utenfor sommerperioden for rett person.

Dette skal du gjøre hos oss:

  • Produsere og kvalitetssikre at navnelappene våre er av tipp-topp kvalitet
  • Bearbeide og pakke produkter i konvolutter
  • Bistå ved forefallende arbeid på trykkeri/lager
  • Passe på at Lappeliten-kunder får produktene sine til tiden
  • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Dette er deg:

  • Du trives med et høyt tempo og er selvgående
  • Du er effektiv, ryddig og nøyaktig
  • Du er teknisk anlagt og liker å lære nye ting
  • Du er glad i praktisk arbeid
  • Du liker å jobbe i team og samarbeider godt med andre

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like