Konsis søker grafisk designer

Vår kreative avdeling er i vekst og vi skal bli enda sterkere. Avdelingen består av dyktige grafiske designere, webutviklere og fotograf. Konsis har en stor kundeportefølje, og som designer hos oss vil du jobbe meget variert innenfor mange ulike bransjer. Våre designere jobber tett på egne konstruktører, interiørarkitekter og produksjon – det gir oss helt unike muligheter til å realisere våre (og kundens) villeste ideer.

Er du vår nye Grafiske designer?

Er du en av de som forstår at look and feel på innhold er viktig for at budskapet skal komme tydelig frem? Har du en godt utviklet estetisk sans og brenner for faget ditt? Ønsker du en hverdag der du gleder deg til å treffe kollegaer som er opptatt av å spille hverandre gode? Liker du kundekontakt og skaper gode relasjoner? Da ønsker vi å høre fra deg!

 

Vårt team:

Hos oss er det kultur for læring, og nytenking verdsettes. Som team jobber vi tett sammen, men vi samarbeider også mye med våre andre avdelinger. For å passe inn hos oss må du være engasjert, dedikert og ha evne til å stå hele løpet ut – også på krevende prosjekter.

 

Som grafisk designer hos oss vil du blant annet ha disse arbeidsoppgavene: Branding/identitet, markedsmateriell, rapporter, presentasjoner, annonser, profilering av eventer/konferanser, illustrasjonsarbeid/infografikk.

Erfaring: Minimum 3-5 års relevant erfaring

God kjennskap til Adobe Creative Cloud (Photoshop, Illustrator, Indesign). Har du erfaring med Animate, Premiere, After Effects er dette et pluss. Vi har en økende oppdragsmengde innenfor animasjon og film.

Utdanning: Det er ønskelig at du har en solid grafisk kompetanse i bunn, men at du også har forstått viktigheten av å komplettere ferdighetene i takt med utviklingen. Du må vise til en sterk portfolio både når det gjelder idé og visuell utforming.

Personlige egenskaper:

• Evne til å lede prosjekter

• Du liker å jobbe i team, men jobber også selvstendig og tar ansvar når det trengs

• Du jobber strukturert, effektivt og leverer innen tidsfrister

• Tydelige og gode kommunikasjonsevner både på engelsk og norsk

• Ha evne til å se muligheter kundene ikke ser selv

• Ha god estetisk sans med øye for godt og funksjonelt design

• Du er positiv og bidrar til et godt og sosialt arbeidsmiljø

Hva får du hos oss?

• Et kompetent team og en organisasjon som verdsetter din kompetanse og ønske om å utvikle deg.

• Konkurransedyktig lønn og gode betingelser

• Moderne lokaler på Økern

• Et godt arbeidsmiljø med bred kompetanse

• Arenaer for sosialt samvær og faglig utvikling

Les annonsen i sin helhet her.

- ANNONSE -

You might also like