Høyskolen Kristiania søker grafisk designer

Som grafisk designer hos oss vil du få jobbe innenfor mange ulike disipliner – du vil designe alt fra trykksaker til dynamiske kampanjelandingssider. Vi har store ambisjoner med tanke på synlighet og ønsker derfor hele tiden å videreutvikle vårt visuelle uttrykk slik at vi alltid fremstår som aktuelle og spennende. Hos oss blir du del av et team med dyktige og engasjerte kolleger som sammen jobber for å bygge merkevaren Høyskolen Kristiania som en utfordrer i utdanningsmarkedet!

Vi ser etter deg som har det håndverksmessige på plass, kan jobbe selvstendig, er løsningsorientert og positivt innstilt. Det er en forutsetning at du kan jobbe og bidra i team og gjøre både store og små oppdrag.

Stillingen rapporterer til vår seniordesigner. Teamet består av to faste designere og studentassistenter. Det er et lite team som jobber tett med resten av markedsavdelingen og andre ansatte i virksomheten.

 

Arbeidsoppgaver:

Oppgavene spenner fra design av materiell til både trykte og digitale medier. I tillegg til eksternt rettet materiell, leverer vi bidrag til hele Høyskolen Kristiania. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være digitale annonser til nett og sosiale medier, fysiske og digitale magasiner, trykksaker, rapporter, designelementer m.m.

Du vil ha kontakt med leverandører og samarbeidspartnere internt og eksternt, delta i utvikling og vedlikehold av designmanual, i prosjekter på tvers og i planlegging og gjennomføring av markedsaktiviteter og møter.

 

Kvalifikasjoner:

 • Høyskoleutdanning innen grafisk design. Søkere med praktisk erfaring vil også bli vurdert
 • Relevant erfaring med design til trykte og digitale medier
 • Beherske grafiske verktøy svært godt. Vi bruker Adobe-pakken, Figma, Office og Vev.
 • Gode samarbeidsevner og evne til å jobbe i team
 • God skriftlig og muntlig formidlingsevne
 • God generell kommunikasjonskompetanse

 

Personlige egenskaper:

 • Kreativ, løsningsorientert og fleksibel
 • Strukturert, Initiativrik, nøyaktig og positivt innstilt
 • Høy ansvarsfølelse, evne til selvstendighet og egen drive
 • Gode samarbeidsevner og evne å jobbe både selvstendig og i team
 • Kjennskap og interesse for Høyskolens drift og ønske om å bidra til å videreutvikle vår kommunikasjon
 • God gjennomførings- og leveranseevne

 

Vi kan tilby:

 • En utviklende og spennende jobb i et sterkt, pulserende og dynamisk fagmiljø
 • Arbeidsplass midt i Oslo sentrum
 • Fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor etter avtale
 • Trivelig arbeidsmiljø og gode kolleger
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Bedriftsidrettslag og eget treningsstudio
 • Lønn etter avtale

Les hele annonsen her.

You might also like