Flisa Trykkeri søker ferdiggjøringsmedarbeider

Vi søker etter en person som er vant til å “ta i et tak” og som har stor arbeidslyst. Arbeidet består i å kvalitetssikre og ferdigstille trykksakene før levering. Dette innebærer betjening av skjæremaskin, stiftemaskin, limfresing og andre oppgaver som ligger til avdelingen. Det er viktig med fleksibel innstilling og godt humør!

Arbeidssted vil være i Kaffegata 84 på Flisa og Kvisle Utviklingspark på Arneberg.

Om arbeidsgiveren

Flisa Trykkeri omsetter for 97 mill. kr og er 48 ansatte. Vi er lokalisert på Flisa, Arneberg, Hamar, Elverum og Jessheim. Vi er i vekst og har en god utvikling med varierte produkter og tjenester. Vi er en del av Aspiregruppen som består av Spire Kommunikasjon, Fortell innholdsbyrå, Anti Hamar og Flisa Trykkeri. Hamar Media as er hovedeier.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like