Fjuz søker Performance-spesialist

Vil du skape resultater for spennende merkevarer i et kreativt miljø? Fjuz vokser raskt og har store ambisjoner på egne og kunders vegne. Derfor er vi på jakt etter nok en dyktig og erfaren performance-spesialist; et digitalt hode med analytisk tilnærming. Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for å nå kundenes forretningsmål, og ønsker å jobbe sammen med dyktige fagfolk på tvers av fagområder for å få det til. På kundelista står merkevarer som Hageland, Home&Cottage, Norgesgruppen og Floriss.

Hvem ser vi etter?

Vi ser for oss at du har minimum 4 års erfaring med digital markedsføring – enten fra byrå eller kundesiden. Du har svært høy kompetanse innenfor alle aspektene ved performance-marketing og erfaring med annonseplattformer som Google Ads Manager, Bing Ads, Facebook Business Manager, Snapchat og LinkedIn. I tillegg er du godt kjent med analyseverktøy som Analytics og Search Console. Har du erfaring med og interesse for SEO er det en bonus, men absolutt ikke et krav.

Dine egenskaper

  • Genuint engasjert i at kundene skal lykkes
  • God formidlingsevne og flink til å snakke med kunder
  • Pedagogisk og evner å gjøre det kompliserte enkelt
  • Strukturert og kan lede store prosjekter
  • God forståelse for sammenhengen mellom søk og innholdsmarkedsføring

Om stillingen

Som performance-spesialist i Fjuz vil du få operativt kundeansvar for små og store merkevarer i ulike bransjer. Du blir en del av performance-avdelingen vår, men også flere kundeteam, og må kunne samarbeide med kreative så vel som analytiske folk.

Noen av arbeidsoppgavene:

  • Kundearbeid innenfor fagområdet performance
  • Ansvar for utvikling av kundene i tråd med best practice
  • Definere og implementere strategier på bakgrunn av analyser
  • Tilrettelegge for analyser, testing, implementering og læring internt og eksternt
  • Proaktiv rolle som en del av et større kundeteam

Hva kan vi tilby?

Hos oss får du gode lønnsbetingelser, pensjons- og forsikringsordninger. Vi garanterer hyggelige kolleger, fine lokaler sentralt i Skien/Oslo og muligheten til å påvirke egen hverdag i et byrå med store ambisjoner og flat struktur.

I Fjuz er det høy trivselsfaktor, frihet under ansvar og fleksibilitet i arbeidstid- og sted. Du får gode rammer for kompetanseheving og muligheten til å spesialisere deg innenfor de fagområdene du finner aller mest interessant.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like