Åpen: Skangraf Schneidler blir til Spandex – oppgraderer merkevaren

Skangraf Schneidler i Larvik har i noen år nå vært en del av det globale Spandex-konsernet. Nå gjennomsføres re-brandingen fullt ut. Tidligere i uken skiftet man navn til Spandex også i Norge, og lanserte samtidig ny logo, ny nettside og ny nettbutikk. Det melder selskapet i en pressemelding.

– Siden vi ble en del av Spandex Group, har vi vært stolte av å være en del av en verdensomspennende organisasjon med en så sterk ekspertise på tvers av produkter, service og kundestøtte, og å bidra med vår egen spesifikke kunnskap. Å komme sammen under Spandex-brandet er et logisk skritt som konsoliderer vår internasjonale markedstilstedeværelse. Jeg er sikker på at dette vil hjelpe kundene våre til å forstå omfanget av det vi kan tilby og gjøre oss i stand til å levere enda mer for dem, sier Rikard Torp Sells, daglig leder for Spandex i Norge.

Til Media Monitor sier marketing manager Trude Vabog Gudbrandsen i Spandex Norge at selskapet har kommet seg godt gjennom perioden med pandemi, og at man nå er tilbake på normalen. 

– Vi er tilbake på normalen igjen, og har stor tro på vekst framover. Det er en helt annen aktivitet i markedet nå sammenlignet med 2020 og 2021, sier Vabog Gudbrandsen.

Ny logo, nye nettsider og nytt showroom

I forbindelse med navnendringen har Spandex også gjort en fullstendig rebranding av hele virksomheten. I tillegg til ny logo, er også nettsidene og nettbutikken oppgradert og skal gi brukerne en forenklet kjøpsopplevelse. Blant annet har selskapet lansert en ny app som gjør bestillinger enklere fra telefonen.

Også showroomet i Larvik er oppgradert, der kundene kan finne inspirasjon i alt fra hardware til en rekke ulike material.

Rikard Torp Sells og Tore Aaserud, Spandex, i det nye showroomet.

 

Spandex er en totalleverandør av innovative løsninger til skilt-, grafisk-, arkitektur-, og kjøretøysfolieringsmarkedet. I 2021 (regnskapsåret avsluttes 30. april) hadde selskapet en omsetning på 100 millioner kroner i Norge. 

You might also like