Norwegian søker grafisk designer

Norwegian har i 20 år gjort det mulig for alle å fly, med gode priser og smarte løsninger. Og det skal vi fortsette med i 20 år til, minst. Derfor er Norwegian en av landets sterkeste merkevarer, som med en tydelig profil høster høy kjennskap og mye kjærlighet. Selskapet har i hele sin fartstid vært en global aktør med sine røtter og sitt hjerte i Norge.

For å styrke oss ytterligere søker vi nå to gode visuelle historiefortellere som kan engasjere med design.

I denne stillingen er det er viktig at du er kreativ, nøyaktig og proaktiv og har evnen til å formidle visuelt med tekst, bilder, film, animasjon og lyd. Du må også kunne jobbe kreativt innenfor rammene av vår visuelle identitet og bidra med både rådgivning innen design, branding og konseptutvikling. Du vil bidra til å sikre en helhetlig tilnærming til den visuelle historiefortellingen og at alt materiale er on-brand på tvers av alle kanaler. Du får en viktig rolle som ekspert innen ditt felt og du vil jobbe med å produsere og levere engasjerende og effektivt visuelt innhold.

Ansvarsområder:

  • Levere kreative visuelle produkter i alle våre kanaler
  • Gi tekniske og kreative råd i konseptutvikling
  • Sikre en helhetlig tilnærming til den visuelle profilen og at alt materiale er on-brand på tvers av kanaler

Vi ser etter en grafisk designer som er kreativ, positiv og har en utfordrer-tankegang. Du trives med variasjon, høyt tempo og tåler godt en viss grad av uforutsigbarhet. Videre er det viktig at du kan jobbe selvstendig med god gjennomføringsevne. Norwegian er en global organisasjon med mange interne og eksterne relasjoner, det er derfor viktig at du behersker og er komfortabel med å skrive og snakke engelsk.

Vi ønsker deg som:

  • Har bachelor i grafisk design eller annet relevant fagfelt
  • Minimum 1 års erfaring med å produsere høykvalitets markedsføringsmateriell for digital og print
  • Erfaring fra arbeid med større internasjonale merkevare(r)- inkludert operativ utførelse
  • Profesjonelt ferdighetsnivå i InDesign, Illustrator, Photoshop og AfterEffects
  • Kunnskap om HTML/ HTML 5/ CSS

I Norwegian vil du få en unik mulighet til å jobbe i et selskap i vekst med fokus på gode kundeopplevelser og bærekraft. Du blir del av et internasjonalt selskap med dyktige medarbeidere og høy faglig kompetanse. Hos Norwegian verdsetter vi faglig styrke, samarbeidsevne og godt humør.

Les hele annonsen her.

You might also like