Åpen: Wera kjøper konkurrent – styrker sin stilling i fylket

Wera AS kjøper Superlativ Media AS med virksomhet i Bø, Seljord og på Ulefoss. Dermed styrker Wera sin stilling i fylket betraktelig. Det melder selskapet på sine websider.

– Dette er et strategisk viktig grep for oss, når vi nå tar en markant posisjon i fylket. Med Superlativ Media på laget styrker det begge parter både faglig og kompetansemessig. Vi ser spennende synergier med dette grepet, og når vi fikk muligheten til å gå inn som eier i Superlativ Media var dette et riktig valg, sier daglig leder i Wera AS, Kjersti Hole Haatveit.

Superlativ Media AS er et fullservice reklamebyrå i Midt- og Vest-Telemark stiftet i 2011. I dag er man til stede i Bø, Seljord og Ulefoss. Selskapet har hatt en omsetning på om lag 5 mkr de siste årene.

– Dette blir et viktig strategisk grep for Superlativ Media. Vi får et større miljø å trekke veksler på, og ser at vi allerede nå kan utfylle Wera på filmproduksjon, strategisk rådgivning og digital satsing. For oss er det et viktig mål å ta en sterk posisjon innen vår bransje i Telemark og Vestfold i årene fremover. […] Ved at Wera kjøper aksjene sikrer dette trygghet og stabil drift for våre ansatte og kunder framover, sier daglig leder i Superlativ Media, Hans Kristian Lahus.

You might also like