Oslo digitaltrykk søker ordremottaker/grafisk konsulent

For vår hyggelige oppdragsgiver, Oslo Digitaltrykk, søker vi nå en strukturert og serviceinnstilt ordremottaker!

Du vil bli en del av et trivelig og uformelt miljø og en kultur hvor det er høyt under taket og mye humor på jobb. Arbeidsmiljøet er sosialt, og vi arrangerer utflukter både for oss selv, og med andre trykkerier. Hverdagen er hektisk og aldri kjedelig og du lærer noe nytt hver dag! Her kan alle litt av hvert og det er alltid hjelp å få fra positive kolleger.

Vi opplever nå økt arbeidsmengde og trenger derfor å styrke teamet med en ny medarbeider til en fast stilling!

Vi søker deg som trives med hektiske dager og som er god til å prioritere oppgaver. Du er opptatt av å gi genuint god kundeservice og har en løsningsorientert tilnærming til stort og smått av utfordringer som dukker opp.

Dine viktigste oppgaver vil være mottak av ordre og veiledning av kunder. Du vil motta henvendelser på telefon, mail og i butikk; det kan være spørsmål rundt leveranser og leveringstid, kunder som ønsker produktveiledning og grafisk rådgiving. Det er viktig at du har erfaring fra bransjen  og grafisk kompetanse slik at du kan bistå våre kunder med god veiledning rundt våre produkter og gi anbefalinger tilpasset kundens behov og ønsker. Du vil også ta imot leveransersvare på e-post, samt regne ut pristilbud og registrere ordre.

Vi ser for oss at du har følgende kompetanse:

  • Erfaring fra tilsvarende oppgaver
  • Gode kunnskaper i MS Office og Adobe Indesign, samt evne til å sette deg raskt inn i nye programmer
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
  • Rask og effektiv – det er tidvis meget hektisk hos oss så det er viktig å kunne prioritere og organisere oppgavene.
  • Serviceinnstilt og fleksibel

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like