Kai Hansen Trykkeri Haugalandet søker tre nye

Kai Hansen ønsker å styrke sin avdeling i Haugesund med følgende personer.

Produksjonsmedarbeider: Stå for produksjon på våre digitale printere, plottere og storformatskrivere. Ferdiggjøringsarbeide av trykksaker og brosjyremateriell, samt montering av folie og dekor. Ønskelig med relevant erfaring og kjennskap til de mest bruke grafiske programmene. Tiltredelse snarest.

Grafiker-lærling: Grafisk produksjon av trykksaker og profilmateriell. Deltagelse i hele prosessen fra design til ferdig produksjon. Kanskje er du ferdig på Media/kommunikasjon i vår og har som mål å få et fagbrev som grafiker. Denne stillingen kan ha oppstart etter sommeren hvis ønskelig.

Selger: Vi søker en selger som har interesse og kanskje bakgrunnskunnskap fra grafisk bransje. Her vil du få muligheten til å kunne selge alle typer trykksaker, profileringsartikler, profileringsklær med og uten trykk, samt skilt og dekor. Oppstart etter avtale.

Les hele annonsen her.

You might also like