Fuel søker grafisk designer

Vi er et lite reklame- og designbyrå som jobber med store- og kjente merkevarer, og nå trenger vi å øke og styrke laget med en ny kollega som kan skape godt design for våre nye og eksisterende kunder. Våre kunder forventer et høyt nivå på vårt arbeid, og det gjør at du i rollen som grafisk designer blir en viktig ansatt i byrået.

Kort fortalt så hjelper vi våre kunder med å løse design- og kommunikasjonsoppgaver som engasjerer folk og skaper resultater. Vi har spesialisert oss på dagligvare og retail, og jobber med alt fra pakningsdesign til innovasjonsprosesser, analoge- og digitale kampanjer, film, m.m.

Godt design styrker merkevarer og skaper salg – det vet du, så hos oss kan du utfolde deg kreativt sammen med dyktige og engasjerte kolleger, og være med å forme dine egne arbeidsoppgaver. Vi søker deg med et godt visuelt øye og sterk digital kompetanse. Du kan designe innenfor gitte rammer eller skape egne uttrykk. Du sparrer gjerne med kollegaer for at ditt arbeid skal holde så høy kvalitet som mulig.

Du trives med å å jobbe med flere ulike oppgaver og kunder samtidig samt følge arbeider helt fra idé-fase til ferdig produksjon.

Dine arbeidsoppgaver

  • utvikle designkonsepter
  • ta jobber helt fra ide-fase til produksjon
  • pakningsdesign, art works, mockups
  • design til trykte- og digitale flater
  • enkel animasjon

Se annonsen i sin helhet her.

You might also like