Åpen: Fjell & Vidde med stor økning etter ny annonsestrategi

Turistforeningens medlemsmagasin Fjell & Vidde gjennomførte nylig store endringer i designet. Samtidig tok man fram en ny annonsestrategi. Den nye strategien førte til at annonsesalget tok av. Det melder salg24.no.

Allerede i desember solgte magasinet ut all annonseplass for hele 2022.

–  Da vi først skulle redesigne, gikk vi gjennom hele bladet for å gjøre en opprydning. Vi ønsket å heve kvaliteten på magasinet, og da var det fornuftig å se på annonseforvaltningen samtidig, sier redaktør i Fjell & Vidde, Magnus Nyløkken.

Magasinet kuttet ned på det totale antallet annonseplasser i forbindelse med at man gjorde magasinet mer eksklusivt.

– Vi har fått til en mye bedre miks av redaksjonelt og kommersielt innhold, og samtidig økt synligheten til de annonsørene som er med. De får større plass, og i tillegg har vi ryddet i formatene. Nå tilbyr vi kunden tre ulike formater og ikke ørten forskjellige, som vi gjorde tidligere, fortsetter Nyløkken.

Opplever økte lesertall

Mens magasinbransjen generelt sett i lengre tid har opplevd tøffe tider, går Fjell & Vidde mot strømmen. Fra 2020 til 2021 økte man med 20.000 lesere.

– Dette er det dessverre de færreste papirmagasiner som kan rapportere om, og det gir oss helt klart en fordel med tanke på innsalg hos annonsører også. Vi har oppnådd noe bra, sier Nyløkken til salg.24,no.

You might also like