Bypost søker salgsansvarlige

Det er høy aktivitet i markedet og Bypost har store ambisjoner for fremtiden. Vi søker derfor etter to sultne og relasjonsbyggende selgere, som får ansvaret for kundeutviklingen i henholdsvis Oslo/Viken og Buskerud. Vi ser etter deg som er klar for å vinne nye kunder og ta vare på våre eksisterende. Du brenner for å utvikle forretningen og nå klare målsettinger. Vår viktigste oppgave er å tilby innovative, kostnadsbesparende og forenklede løsninger innenfor post og pakke markedet. Bypost har en spennende tid foran seg med ambisiøse planer for vekst og utvikling og som Salgsansvarlig blir du en sentral brikke i utførselen av disse planer.  Hos Bypost kommer du til et selskap, hvor du i stor grad kan påvirke din egen lønn gjennom gode resultater.

Vi søker deg som trives på veien, og får energi av kundemøter.
Ditt overordnede viktigste oppdrag blir å bidra til en fortsatt positiv vekst ved oppsøkende salg mot nye kunder i definerte salgsområder. Andre oppgaver som tilfaller stillingen, er disse:

 • Oppfølging og utvikling av eksisterende kunder
 • Ansvarlig for eget budsjett
 • Utstrakt reisevirksomhet
 • Definere og kontakte mulige prospects

Hos Bypost har vi stor tro på aktivitet, kreativitet og initiativ hos alle våre ansatte. Vi har skapt vår vekst ved å se nye muligheter og skal fortsette med det. Derfor mener vi du kommer til å lykkes godt hos oss om du har følgende egenskaper;

 • Utadvendt og initiativrik – må være en hunter
 • Ser muligheter overalt- en skikkelig kremmer
 • Generelt glad i å snakke med folk og god på å bygge relasjoner
 • Ydmyk og lyttende
 • Evne til å synliggjøre verdi for kunden
 • Systematisk og strukturert
 • Motiveres av mål – resultatorientert
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
 • Lojal mot retningslinjer og rutiner

Aktuelle kandidater har gjerne erfaring fra lignende salgsstillinger, og kan vise til gode resultater, men er du en sulten selger med pågangsmot og ønske om å lære så vil vi uansett gjerne høre fra deg. Erfaring fra Salgserfaring fra pakke-/distribusjons løsninger er en fordel, men ikke noe krav. Er du kvinne er det ekstra positivt.

Vi tilbyr en spennende stilling med stort potensiale for utvikling. I Bypost vil du få et godt kollegialt miljø hvor man samarbeider mot felles mål, og har gode rammebetingelser for å lykkes. Du vil få grundig opplæring og innføring i selskapets løsninger og produkter.
I øvrig tilbyr vi:

 • Gode utviklingsmuligheter for den rette kandidat.
 • Et selskap i meget god utvikling og vekst, både i volum og verdi
 • Stor grad av selvstendighet – frihet under ansvar
 • Fastlønn m/bonus
 • Firmabil
 • Lettsolgte produkter hvor kundene kan få gode besparelser
 • En hektisk hverdag med mange kundemøter og stor variasjon i type kunder

Vi søker to salgsansvarlige, èn med ansvar for Oslo/Viken med kontorplass på vårt distriktskontor i Oslo, og èn med ansvar for Buskerud med kontorplass på vårt distriktskontor i Drammen
Begge stillingene vil rapportere til salgssjef for Bypost.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like