Amedia Ressurs Harstad søker mediegrafiker

Hos oss vil du bli tatt godt imot og er med på å bidra til at våre kunder og annonsører når ut i sine markeder med sitt budskap. Du får mulighet til å jobbe med ulike kunder og prosjekter i et faglig sterkt miljø, med fokus på effektivitet og kreativitet. Du forstår forskjellene mellom kundenes ulike kommunikasjonsflater, er idérik, men forstår også å forenkle og tilpasse budskapet til kundenes behov.

Om deg og dine kvalifikasjoner

Du har fortrinnsvis fagbrev som mediegrafiker, eller annen relevant høyere utdanning, og gjerne erfaring som grafisk designer. Du har gode ferdigheter i Adobe Indesign, Photoshop og Illustrator og vi legger til rette for at du skal kunne styrke din kompetanse.

Erfaring fra produksjon til aviser er en fordel, men ikke et krav. Du liker å ha kundens behov i fokus, og kan jobbe etter maler og profiler, like godt som du produserer etter egne idéer fra bunnen av. Det viktigste er at du er opptatt av et godt visuelt uttrykk og har god formsans. Det som kjennetegner deg er at du jobber selvstendig, strukturert og nøyaktig, og har evne til å vise initiativ og prioritere i en hektisk hverdag. Du ønsker også å bidra til et allerede godt arbeidsmiljø.

Hvorfor Amedia Ressurs?

Hos oss får du jobbe både med annonseproduksjon som hovedoppgave og mulighet til å utfordre kreativiteten din med større produksjoner. Du vil få utfordre deg på et bredt spekter av produksjonsoppgaver, og når kundene våre har sine råeste salgsperioder, bidrar du sammen med teamet til at vi tar unna de største arbeidstoppene.

Vi tilbyr fast stilling i Norges største miljø innen vårt fagfelt, i et fremoverlent mediekonsern i konstant endring og utvikling. Du vil få jobbe med moderne verktøy i nyoppussede lokaler med skjermede arbeidsstasjoner, fri parkering og hyggelig lunsjordning sammen med dine kollegaer. Trives du med variasjon, tempo og frihet under ansvar – da har vi drømmejobben til deg.

Nysgjerrig på nye utfordringer?

Ta kontakt med daglig leder Ole-Rayner Dietel, tlf 413 17 963 for en uforpliktende prat. Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen setter vi pris på om du sender oss din CV med noen ord om deg selv via vårt elektroniske søknadsskjema eller på epost ole.dietel@amedia.no.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like