Allkopi Netprint søker grafisk designer med prosjektansvar

AllkopiNetprint søker grafisk designer til lokasjon Trondheim. Her kan vi tilby deg en variert og spennende arbeidshverdag, hvor du vil jobbe med våre gode samarbeidspartnere/kunder i mange forskjellige bransjer. Muligheten du får til å jobbe på tvers av flere bransjer, vil gjør at du får en unik mulighet til å bygge videre kompetanse innenfor faget ditt.

Vi ser etter deg som er opptatt av at design ikke bare skal se bra ut, men også fungerer godt og ha godt effekt. Du har god formsans og et godt blikk for design! Du er en dyktig lagspiller, men samtidig liker å konsentrere deg om egne prosjekter. Hos oss vil du få muligheten til å ha prosjektlederansvar, hvor du jobber tett med våre samarbeidspartnere.

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være:

  • arbeid med alt innen trykksaker og storformat til eksterne kunder
  • grafisk design for trykk og nett
  • presentere idéer og konseptutarbeidelse
  • kundeoppfølging og prosjektledelse
  • lage produksjonsfiler til intern produksjon

Vi ser etter deg som har utdannelse og noe erfaring innen grafisk design. Du behersker programmer i Adobe pakken (Illustrator, InDesign, og Photoshop) til fingerspissene.

Du liker å jobbe med ide og konseptutarbeidelse. Du er kreativ og engasjert, tillegg evner du å følge opp og gjennomføre fra idé til produkt samtidig som du liker å arbeide et sted hvor det skjer mye og til tider kan være korte frister.

Teamet i Trondheim består av en hyggelig gjeng som er engasjert, serviceminded, selvgående og som liker en travel hverdag, for å bistå kunder og nå avdelingens felles mål.

Vil du bli en del av dette teamet?

Ser frem til å høre fra deg!

Les hele annonsen her.

You might also like