Wera søker operativ produksjonsleder – trykk og dekor

Vi søker deg som er strukturert og systematisk. Du har fokus på levering til avtalt tid og kvalitet. Du har gjerne erfaring fra trykkeri, dekorbedrift eller skiltmaker. Det er også en fordel om du er kjent med Adobe software og PDF formatet.

Som produksjonsleder hos WERA vil du ha ansvar for å planlegge produksjonen, styre den daglige produksjonen og delta i produksjonen der det er behov. Du vil også ha ansvar for innkjøp og være med på befaring og prosjektmøter med kunder.

WERA er et reklamebyrå og trykkeri med 16 ansatte og en forventet omsetning på 21 mill i 2022. Trykkeriet produserer et allsidig utvalg av trykksaker, dekor og skiltprodukter på moderne digitalt produksjonsutstyr. I trykkeriet er det en hektisk hverdag med mange små og store prosjekter som skal produseres og leveres raskt. Vi holder til i helt nye og spennende lokaler på Vallermyrene i Porsgrunn.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like