Staples søker kopisentermedarbeider

Vi søker ny kopisentermedarbeider til Staples sitt Copy & Print senter på Slependen.

Staples Solutions Norway AS i Norge satser på egne kopisentre i våre butikker. Vi har 5 kopisentre, Stavanger, Fredrikstad, CC-Vest, Tromsø og Slependen. I våre kopisentre tilbyr vi kopiering og annet grafisk arbeid. Denne tjenesten er rettet mot våre firmakunder og våre privatkunder.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være kopiering, laminering, plotting, trykking av visittkort i tillegg til generell grafisk design. Du vil ha egne budsjetter og salgsmål. Arbeidstid fra 09-17 hverdager og noen lørdager etter avtale.

Vi søker en selger som er kreativ og med følgende kvalifikasjoner:

  • Gode datakunnskaper, behersker Adobe CS-pakken; Indesign, PhotoPhotoshop og Illustrator samt Officepakken.
  • Erfaring og interesse for grafisk design
  • Målbevisst og nøyaktig
  • Butikk- og/eller salgserfaring
  • Kundefokusert
  • Arbeider effektivt under hektiske perioder
  • Selvgående, kreativ og initiativrik
  • Førerkort og bil

Vi ønsker en person som kan ivareta og bidra til optimal kundetilfredshet, som vet å sette kunden i fokus. Stillingen gir deg ansvar for hele kopisenteret, du rapporterer til stormarkedssjefen og kopisenteransvarlig i kjeden.

Vi ønsker å ha et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like