Rolf Ottesen AS søker avdelingsleder

Rolf Ottesen AS har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946 og har i dag 35 engasjerte medarbeidere. Vi har et komplett tilbud av produksjon innen trykk, digitaltrykk, ferdiggjøring, storformat samt lager/logistikk og utsendelse i eget hus.

Vi søker en ny Avdelingsleder til vår Pakke-avdeling. Oppgaven blir å håndtere og koordinere pakking og utsendelse av små og store oppdrag.
Vi ser etter deg som gjerne har erfaring fra tilsvarende bransje, men det viktigste er at du har erfaring med operativ ledelse/fagansvar og som evner å ha overblikk og kontroll. Som person er du pliktoppfyllende og engasjert med gode leder – og samarbeidsevner. Du er positiv og bidrar til godt miljø. Du er ikke redd for å brette opp ermene, og bidrar sammen med teamet til arbeidsoppgaver i til tider høyt tempo. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr:

  • 100% stilling
  • Pensjonsordning
  • Helseforsikring
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • En bedrift med høyt tempo

Om arbeidsgiveren

Rolf Ottesen AS har vært leverandør av grafiske produkter siden 1946 og driver i dag en moderne grafisk bedrift med et komplett tilbud innen førtrykk, digitaltrykk, trykk ferdiggjøring, varelager og distribusjon.

For oss i Rolf Ottesen AS holder det ikke å være markedsleder innenfor teknologi og miljø, men å gjøre det vi er best på, å skreddersy løsninger innenfor trykk, ferdiggjøring og distribusjon. Dette for å gjøre din hverdag så ukomplisert som mulig.
Rolf Ottesen AS har landets mest moderne og effektive 8 fargers trykkmaskin, med tilhørende etterbehandling. Med vår maskinpark og høye faglige kompetanse er vi i stand til, innenfor husets fire vegger, å produsere dine trykksaker effektivt og rasjonelt.
Vi er 35 engasjerte medarbeider og holder til i hyggelige lokaler i Enebakkveien, 10 min fra Oslo sentrum.

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like