Åpen: PE-fond investerer i Papirfly

Private Equity-selskapet Verdane kjøper en majoritetspost i norske Papirfly. Det melder Papirfly i en pressemelding.

MarTech-selskapet Papirfly, som ble etablert i Norge i 2000, har vokst seg store på kort tid og har i dag over 1 million brukere globalt. Papirfly tilbyr sine brukere en skybasert plattform for merkevarehåndtering som hjelper selskaper med å lagre, redigere og distribuere sin egen grafiske profil.

– Med Verdane på laget blir det lettere for oss å dele innsikt med noen av de raskest voksende SaaS-selskapene i Europa for å optimalisere vår egen strategi. Vårt mål er klart; å utvikle Papirfly Group til den ubestridte globale innovasjonslederen innen Brand Activation Management, sier Erik Langaker, styreleder i Papirfly Group.

Partene ønsker ikke å kommentere transaksjonsverdien.

Om du ønsker å lese mer om oppkjøpet, så har Kampanje en lengre artikkel om saken her.

- ANNONSE -

You might also like