NINA søker grafisk designer

Har du lyst til å arbeide med grafisk design i et av landets ledende forskningsinstitutt? Ved Norsk institutt for naturforskning (NINA) er det fra våren 2022 ledig fast, hel stilling som grafisk designer.

NINA er en uavhengig stiftelse som forsker på natur og samspillet natur – samfunn. Vi har rundt 300 medarbeidere, og er det største forskningsinstituttet innen anvendt økologi i Norge. Hovedkontoret vårt, NINA-huset, ligger på Gløshaugen i Trondheim, og vi har egne forskningsavdelinger i Oslo, Lillehammer, Bergen og Tromsø. NINA har oppdragsgivere innen offentlig forvaltning, forskningsråd, næringsliv og internasjonale institusjoner.

Om stillingen: 

Vi søker en grafisk designer som kan drifte og utvikle NINAs visuelle profil og maler for trykte og digitale medier. Stillingen inngår som en del av kommunikasjonsavdelingen med NINA-huset i Trondheim som arbeidssted. Her får du jobbe kreativt sammen med dyktige og engasjerte kolleger.

I NINA samarbeider kommunikasjonsavdelingen tett med forskerne. Vi har som mål å være aktive og synlige i samfunnsdebatten på våre fagområder. Vi forsøker hele tiden å være nyskapende i forskningsformidlingen. Kommunikasjonsavdelingen i NINA har også eksterne oppdrag.

Arbeidsoppgaver:

• Utforme, gi råd, veilede og kvalitetssikre grafisk design i NINA.

• Samarbeide med forskerne om utforming av rapporter, bøker og vitenskapelige artikler.

• Utforming og vedlikehold av NINAs egne maler i Word og andre Office-programmer.

• Design til trykte og digitale flater, bla utforming av illustrasjoner, maler, postere, utstillingsmateriale, logoer og nettsider.

• Delta i utviklingen av NINAs nettsider, og bidra til design som gir en god brukeropplevelse og brukergrensesnitt (UX- og UI-design).

• Utvikle nye og eksisterende konsepter.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som liker å arbeide i en kommunikasjonsavdeling hvor det er stor aktivitet og etterspørsel etter vår kompetanse og tjenester. Du liker å være med på å synliggjøre verdien av forskning, og har evne til å samarbeide tett med forskere for å omsette deres vitenskapelige formidling til visuelle uttrykk. Du er innstilt på en utfordrende og variert hverdag, du har god gjennomføringsevne og arbeider selvstendig, er fleksibel og evner å håndtere flere oppgaver på en gang. Du tar initiativ, er løsningsorientert og samarbeider godt med andre.

Du har god kjennskap til Office-programmer og Adobe; InDesign, Photoshop, Illustrator og Adobe XD. Gjerne også god kunnskap i videoredigering: Premiere og After Effects, samt innsikt i webredigering.

Du må ha relevant formell utdanning innen grafisk design, minimum 3-årig høyskole/universitet. Du bør også ha erfaring med grafisk design, profilarbeid og webutvikling.

Det er en fordel om du også behersker:

• animasjon og film

• digital markedsføring

• WordPress og/eller annen publisering

Vi tilbyr:

• lønn etter kvalifikasjoner

• fleksitidsordning

• god pensjonsordning og gruppelivsforsikring

• et variert, trivelig og spennende arbeidsmiljø i et av Norges ledende forskningsmiljø

• treningsrom, garderobefasiliteter og god kantine

Kvinneandelen i NINAs administrative stillinger er høy, og vi oppfordrer derfor menn til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til kommunikasjonssjef Bjørg Bruset, tlf. 900 12 763.

Søknad sendes på e-post til personalkonsulent Siri A. Svendsen, og må inneholde CV med informasjon om utdanning og relevant arbeidserfaring. Vitnemål og attester vil bli etterspurt senere i tilsettingsprosessen.

Les hele annonsen her.

You might also like