Markedsmateriell søker økonomi og administrasjonsansvarlig

Vi er nå på jakt etter en ny kollega som kan bli en del av vår “familie” og som vil få rollen som vår økonomi og administrasjonsansvarlig. Pr i dag, så er det bedriftens daglige leder som håndterer mye av dette arbeidet i samarbeid med bedriftens eksterne regnskapsfører. Alt dette arbeidet, gjøres i tillegg til jobben som selger og daglig leder mm. Daglig leder ønsker dermed å få frigjort mer av tiden sin, slik at han kan vie mer tid til salg og inntektsbringende arbeid som ligger i hans natur og som bedriften vil være tjent med. Vi ønsker derfor DEG som er bygget av orden og struktur og som kan bistå daglig leder, slik at han får gjort mer av det som gir han glede og motivasjon, som er salg og inntektsbringende arbeid.

Er du klar for å brette opp armene og ta fatt på nye og spennende arbeidsoppgaver i en bedrift som snur seg rundt og hvor det er korte beslutningsprosesser fra Ide’ til handling?

Vi søker deg som tar ansvar og som elsker orden og struktur.

Les hele annonsen her.

You might also like