Forsvarets forskningsinstitutt FFI søker grafisk designeer

Kommunikasjonsenheten ved FFI har ansvar for både ekstern og intern kommunikasjon og er aktivt med i instituttets rekrutterings- og omdømmearbeid. Vi leverer mange ulike tjenester til instituttets 800 ansatte.

Vi søker nå en dyktig grafisk designer til ett års engasjement i 100 % stilling. Som designer hos oss skal du bidra til å formidle kompliserte temaer tydelig og presist. Du får arbeide med design og grafisk produksjon for trykte og digitale flater.

Skal du trives i denne stillingen må du like å sjonglere mange varierte arbeidsoppgaver og trives med høyt tempo. Du må også være en god sparringspartner og kunne jobbe godt i team både med andre designere, journalister, fotograf, videoprodusent og nettredaktør. Det er viktig for oss at du er idé- og initiativrik og liker å ta ansvar for å drive prosjekter framover.

Arbeidsoppgaver:
Medvirke til å forvalte og videreutvikle FFIs visuelle profil.
Bidra til god visuell kommunikasjon som en del av god forskningsformidling.
Utforme design for digitale flater, profilartikler og ulike trykksaker som blant annet magasiner, brosjyrer, faktaark, rollups og messemateriell.
Bistå forskere og administrasjonen med å lage gode Powerpoint-presentasjoner som ofte vil inkludere utvikling av illustrasjoner/infografikk.

I tillegg vil du bli involvert i mange ulike prosjekter ved Kommunikasjonsenheten der du vil samarbeide i tverrfaglige teams for å utvikle/redesigne nettløsninger, gjennomføre eksterne arrangementer og produsere videoer og kampanjer.

Krav til faglige kvalifikasjoner:
Bachelorgrad eller tilsvarende innen grafisk design eller annet relevant fagområde, eksempelvis digitalt design.
Erfaren bruker av InDesign, Illustrator og Photoshop.
Erfaring med design til både trykte og digitale flater.

I tillegg er det en fordel om du har noe erfaring med:
utforming av infografikk
innholdsproduksjon til sosiale medier
enkel animasjon ved bruk av After Effects eller Animate
noe kunnskap om 3D-visualisering

Personlige egenskaper:
Evner å jobbe selvstendig, raskt og effektivt.
Samarbeider godt med andre.
Er initiativrik, løsningsorientert og trives med å yte service.
Liker å holde deg oppdatert innen ditt fagfelt og å dele erfaringer og kunnskap.

Legg gjerne ved PDF av relevante arbeidsprøver/ portfolio. Du kan alternativt legge ved lenke til nettside i din søknadstekst.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi tilbyr utfordrende og allsidige oppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger. Lønnen ved FFI følger Statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det blir trukket to prosent til innskudd i Statens pensjonskasse.

Les hele annonsen her.

You might also like