Canon Norge søker key account manager

Verden og den teknologiske utviklingen forandrer seg raskt, og det gjør virksomhetene også. Gjennom ledende teknologi og tjenester tilbyr Canon nye måter å arbeide på. Vi er klare til å hjelpe våre kunder med å effektivisere sine prosesser – er du?

Vi skal nå styrke vårt team med en dyktig Key Account Manager for oppsøkende salg og bearbeiding av eksisterende og nye kunder. Trives du med relasjonsbygging, løsningssalg og har sterkt resultatfokus? Da er det kanskje nettopp deg vi søker!

Hva vi tilbyr?

I Canon får du den støtte og oppmuntring du trenger for å lykkes, fra kolleger som deler dine ambisjoner. Vi vil investere i din faglige utvikling. Du vil få ledere som gir deg frihet til å prøve nye ting, og en kultur der vi deler våre suksesser og lærer av hverandre og våre feil. Videre tilbyr vi:

  • En spennende stilling hos et selskap som år etter år har hatt en god plassering på listen over Norges Beste Arbeidsplasser i regi av Great Place To Work
  • En interessant og utfordrende stilling i et internasjonalt selskap med et sterkt merkenavn
  • Mulighet til å arbeide med noen av bransjens mest innovative produkter
  • Et profesjonelt opplæringsprogram som vil gi både faglig og personlig utvikling
  • En utviklende og utfordrende hverdag
  • Et dynamisk miljø preget av vinnerinstinkt, sterkt engasjement og høyt tempo
  • Konkurransedyktige betingelser

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like