Allkopi Netprint AS søker salgskonsulent

Som salgskonsulent i Allkopi Netprint, jobber du strategisk med å utvikle eksisterende og nye kunder gjennom gode råd og løsningsforslag. Du er flink til å sette deg inn i kundens problemstillinger, og enda flinkere til å løse dem ved hjelp av våre produkter og tjenester.

Møteforberedelse, argumentasjonsbygging, presentering og closing er noe du behersker godt. Et møte med deg skal kunden huske, fordi du leverte over forventing, og fordi det var starten på et langt og godt samarbeid.

Er du denne konsulenten vi leter etter? Da er dette muligheten!

  • Den vi søker har erfaring fra B2B og kan vise til dokumenterte resultater, men viktigst at du liker rollen som rådgivende selger av grafiske produkter. Målet er å hjelpe kundene med gode grafiske løsninger. Vår virksomhet er basert på at kundene har tillit til oss
  • Du er selvstendig og initiativrik, en drivkraft i å etablere kontaktnettverk, skape business, og etablere langsiktige relasjoner til våre kunder.
  • Du holder deg orientert om markedet både mht prospekter, produkt og konkurrenter.
  • Du er selvsagt godt vant med PC som arbeidsverktøy, erfaring fra kreativ bransje kan være en fordel, og du har en god evne til raskt å sette deg inn i nye produkter og systemer.
  • Du må kunne kommuniserer klart og tydelig, både skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk.

 

Du vil komme til et godt og uformelt miljø, med engasjerte kolleger. I Allkopi NetPrint får du en variert arbeidshverdag. Du vil få god produktopplæring og støtte, i et miljø som vil spille deg god – og som forventer det samme av deg!

Det er spennende og utadrettede stillinger med gode muligheter og konkurransedyktige betingelser for de rette medarbeiderne.

Føler du at dette treffer deg, og at du vil være denne medarbeideren, så ønsker vi at du benytter deg av lenken i annonsen og registrerer din søknad og CV via hjemmesidene til vår rekrutteringspartner Jobzone snarest mulig. Har du spørsmål relatert til stilingen eller prosessen, ber vi deg ta kontakt med vår rekrutteringskonsulent.

Velkommen som søker!

Les hele annonsen her.

- ANNONSE -

You might also like