Canon innleder samarbeid med Plockmatic

Canon skal samarbeide med Plockmatic om Canons arkmatede digitale trykkpresser i varioPRINT iX-serien og Plockmatics etterbehandlingsmaskin DigiCoater Pro 400 HD LED. Det melder Canon i en pressemelding.

Med det nye samarbeidet kan varioPRINT iX-kunder nå produsere UV-belagte produkter av høy kvalitet i høy hastighet i én automatisert arbeidsflyt. Etterbehandling med heldekkende lakk i produksjonen gir et mer iøynefallende resultat, i tillegg til at det beskytter produktene mot slitasje, vann, smuss og mat, skriver Canon.

Begge maskinene opererer med samme hastighet, slik at man kan legge på lakk uten noen form for reduksjon i produksjonshastigheten.

– Med den innovative teknologien i Digicoater Pro 400 HD LED, kan kommersielle trykkerivirksomheter nå øke verdien på trykkproduktene sine og senke produksjonskostnaden. Vi mener kombinasjonen av Digicoater Pro 400 HD LED og Canon varioPRINT iX-serien er en perfekt match som legger til rette for vekst og økt kundetilfredshet, sier Johan Mikaelsson i Plockmatic Group i en kommentar.

- ANNONSE -

You might also like