Allkopi Netprint søker salgskonsulent

Arbeidsgiver
Allkopi NetPrint AS
Stillingstittel
Salgskonsulent
Frist
31.01.2022
Ansettelsesform
Fast
Vi søker en engasjert og resultatorientert salgskonsulent til vår avdeling i Nedre SlottsgateSom salgskonsulent i Allkopi Netprint, jobber du strategisk med å utvikle eksisterende og nye kunder gjennom gode råd og løsningsforslag. Du er flink til å sette deg inn i kundens problemstillinger, og enda flinkere til å løse dem ved hjelp av våre produkter og tjenester. Møteforberedelse, argumentasjonsbygging, presentering og closing er noe du behersker godt. Et møte med deg skal kunden huske, fordi du leverte over forventing, og fordi det var starten på et langt og godt samarbeid. Vi leverer design, print og dekor til kunder over hele landet. Våre leveranser strekker seg fra tradisjonelle trykkjobber – til profilering av store butikkjeder.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for eget salgsbudsjett og utvikling av kundeportefølje
 • Proaktivt salg mot nye og eksisterende kunder
 • Planlegge og gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter med avdelingens team
 • Holde seg oppdatert på bransjeutvikling og nyheter innen relevante bransjer
 • Sikre implementering og leveranse i henhold til inngåtte avtaler

 

Personlig egenskaper

 • Ambisiøs
 • Målrettet
 • Selvstendig
 • Uredd
 • Resultatorientert

 

Faglig:

 • Erfaring fra salg- og prosjektarbeid
 • Businessteft og god markedsforståelse
 • Erfaring fra grafisk bransje med kunnskap om grafiske produkter er en fordel
 • Presentasjonssterk
 • Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig
 • Økonomisk forståelse

 

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling i et selskap i utvikling
 • En bedrift med høyt tempo og masse aktivitet
 • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger
 • Pensjons- og forsikringsavtaler i henhold til selskapets policy

Om arbeidsgiveren

Allkopi NetPrint er en stabil og fremtidsrettet aktør innen visuell kommunikasjon for alle som ønsker å presentere et budskap. Vi er Norges største grafiske leverandør og består av flinke fagfolk som leverer ypperste kvalitet på alle flater. Du finner oss i de fleste byer, hele 14 avdelinger totalt fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. I tillegg er vi tilgjengelige døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Se hele annonsen her.

You might also like