“Praktisk med én hovedleverandør på digitaltrykk”

CopyCat har vært lojal mot Canons imagePRESS-serie i 15 år. Gründer Geir Thorbjørnsen i CopyCat påpeker at det er praktisk med én og samme hovedleverandør på digitaltrykk. Det melder Canon.

CopyCats ulike avdelingskontor har vært lojale mot Canon de siste 15 årene: Digitaltrykk kjøres på Canons imagePress-serie ved alle avdelingskontorene.

– […] Ved å velge Canon som hovedpartner på utstyr for digitaltrykk, blir det enklere for oss å flytte medarbeidere dit trykket er størst. Da kan de gå rett inn i en kjent arbeidsflyt og produksjonsmetode, og være effektive med en gang. På toppen av det er Canon mer enn en utstyrsleverandør for oss. De er også en diskusjonspartner der vi hele veien har en åpen dialog med både salg og service, sier Thorbjørnsen.

CopyCats avdelingskontor i Nydalen har nylig fått installert en ny imagePRESS C910 med enheter for fals, stift og renskjæring.

– Canons arbeidsflytverktøy kjenner vi fra før, så vi kan ta i bruk den nye imagePRESS-maskinen før lunsj i dag, praktisk talt uten opplæring, sier avdelingsleder Admir Gerzia i CopyCat.

You might also like