Ønsker seg mer automatisering og samspill mellom ulike teknologiske løsninger

Canons storformat-senter i Venlo i Nederland har vært på Norges-besøk og truffet flere produksjonsbedrifter. Ønskelisten fra bedriftene er klar: mer automatisering og et sømløst samspill mellom teknologiske løsninger fra ulike produsenter. Det melder Canon.

Produksjonsbedriftenes hverdag er at kundene ønsker digitale kommunikasjonslinjer og at stadig flere oppdrag skal leveres på kortere tid enn før, en situasjon som er ytterligere forsterket gjennom covid-perioden. Derfor er det også naturlig at kundene våre ønsker å automatisere der det er mulig, sier Stefanie Schumann fra Canons nederlandske storformat-senter.

Ny teknologipartner innen produksjonsstyring og logistikk

Danske Captor er en av Canons siste samarbeidspartnere og i fellesskap skal de to partene ta fram et ordre/logistikksystem skreddersydd for grafisk storformatproduksjon. 

Det vil være et modulbasert system, slik at man kan starte opp på et enkelt nivå og utvide etter hvert. Det er utvilsomt en fordel i Skandinavia, der mange av produksjonsbedriftene er mindre selskaper. Kanskje har vi den første installasjonen her i landet allerede i første kvartal neste år, avslører to gode kolleger gjennom mange år; Canons Henning Hagelund og Stefanie Schumann.

“Kundebesøk er viktig”

Ifølge Canon har man ukentlig kontakt med R&D-avdelingen i Nederland, bedriftsbesøkene er likevel noe som prioriteres.

Likevel er det noe annet å besøke bedriftene enn å høre om dem, for de som arbeider i produksjonen har alltid ønsker og behov som vi umiddelbart bringer videre til våre R&D-folk, sier Stefanie Schumann.

Canon var på besøk hos Sign Production, Pulp Grafisk, i-Pack Digital og Reklame Service.  

- ANNONSE -

You might also like