Allkopi NetPrint søker Senior salgskonsulent

Vi søker senior salgskonsulent til vårt hovedkontor på Lørenskog.

Allkopi Netprint er i sterk vekst og vi er på jakt etter en person som har bred salgserfaring, og er godt kjent med tjenester og produkter innenfor områdene: Storformat, skilt, dekorering og foliering.

Stillingen er nyopprettet og vil inngå i et salgsteam med tre andre dyktige salgsressurser, i tillegg til 30 kollegaer fordelt på design, kundeservice og produksjon. Vi har et uformelt og hyggelig miljø og er tett på produksjonen i eget hus. Stillingen vil være sentral i vår vekststrategi og rapportere til avdelingsleder på Lørenskog.

Vi ser for oss at du har en “drive” for salg og forretningsutvikling, og evner å være en pådriver for å utvikle våre tjenester og produkter i forhold til endringer og behov i markedet. Du kan vise til gode resultater og har en sterk forretningsforståelse. Du er godt kjent med alle deler av salgsprosessen og evner å forhandle på strategisk nivå.

Arbeidsoppgaver:

·        Ansvar for eget salgsbudsjett og utvikling av kundeportefølje.

·        Videreutvikle og selge inn nye og eksisterende tjenester og produkter.

·        Planlegge og gjennomføre salgs- og markedsaktiviteter.

·        Holde seg oppdatert på bransjeutvikling og nyheter innen relevante bransjer.

·        Sikre implementering og leveranse i henhold til inngåtte avtaler.

Vi tilbyr:

·        En spennende nyopprettet stilling i et selskap i en bransje i utvikling.

·        Tilhørighet til et godt salgsmiljø med god kompetanse.

·        Et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger.

·        Konkurransedyktige betingelser.

·        Pensjons- og forsikringsavtaler i henhold til selskapets policy.

Om arbeidsgiveren

Allkopi NetPrint er en stabil og fremtidsrettet aktør innen visuell kommunikasjon for alle som ønsker å presentere et budskap. Vi er Norges største grafiske leverandør og består av flinke fagfolk som leverer ypperste kvalitet på alle flater. Du finner oss i de fleste byer, hele 13 avdelinger totalt fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. I tillegg er vi tilgjengelige døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Vi tilbyr online-tjenester som Web 2 Print, prosjekteringsverktøy og digitale byggetegninger. Dette er moderne og innovative løsninger skapt for optimal flyt og effektivitet. Velkommen til Allkopi NetPrint – Ditt uttrykk er andres inntrykk.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like