XXL søker Head of Design (Oslo)

All sports united. Sports unite all . Det er grunnen til at vi i XXL står opp og går på jobb med et smil. Vi tror på kraften i å gjøre sports- og friluftsutstyr fra kjente merkevarer tilgjengelig for alle, til en god pris, på ett sted og med flinke folk som støtter og inspirerer. Vi tror på kraften i å samle mennesker rundt sport og utendørsaktiviteter, uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomisk ståsted.

 XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten i 2001, har vi bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner. I dag har vi 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett. XXL har et hardtarbeidende og svært dynamisk arbeidsmiljø, med mange ansatte som brenner for sport, aktivitet og merkevaren XXL. Til sammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte

 

Til XXL sin markeds- og kampanjeavdeling, ser vi nå etter en strukturert og ansvarsfull Head of Design.  Som Head of Design vil du ha det overordnet ansvaret for strategier, utvikling og produksjon av design i XXL. Dette innebærer å levere design til alle markeds- og kommunikasjonskanaler i XXL, og på tvers av operasjonene XXL opererer i. I rollen vil du få ansvar for å lede et design-team bestående av 7 designere og sørge for gode prosesser og stødig prosjektledelse.

 

Arbeidsoppgaver:

 

 • Lede design avdelingen og sikre riktige prioriteringer og fokus internt
 • Bistå inn i kampanjeavdelingen og – gjennomføre på tvers av andre avdelinger, sikre høy kvalitet og effektiv drift
 • Drive kontinuerlig forbedring av prosesser, arbeidsformer og fag
 • Videreutvikle design som bygger vurderingssett og preferanser for XXL med ditt team
 • Ansvarlig for budsjettstyring, prestasjon og resultater for de ulike funksjonalitetene i teamet

 

Vi søker deg som har et godt, visuelt blikk og faglig trygghet. Som person er du strukturert, ryddig og god på prosesser.
Du har kommersiell teft og -erfaring, liker salg og har svært gode samarbeidsevner. I XXL har vi et høyt trykk på kampanjer og det er ofte mange baller i lufta samtidig. Erfaring fra retail eller bransje med tilsvarende tempo vil være verdifullt.

 

 

Erfaring og kompetanse:

 • Erfaring med å utvikle og ivareta design- og merkevareidentitet
 • Erfaring fra produksjon av grafisk design, design-miljøer eller byrå
 • Minimum 3 år med ledererfaring
 • Erfaring fra håndtering av styre og interessenter utover eget ansvarsområde
 • Bør ha jobbet med miljøer utenfor Norge/trygg på å jobbe på engelsk
 • Fordel fra erfaring innen sport, men ikke absolutt krav

 

Hos oss får du:

 • En selvstendig og ansvarsfull stilling i Nordens største sportskjede
 • Muligheten til å bli en del av et vinnerlag med store ekspansjonsplaner
 • En svært dynamisk ledelse i et ungt, levende og engasjert miljø
 • Mulighet for stor faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Om arbeidsgiveren

XXL er Nordens største sportskjede og en betydelig aktør på det europeiske sportsmarkedet med store ambisjoner. De operer i dag i 5 markeder, med over 90 butikker i Norge, Sverige, Finland og Østerrike, samt har Nordens største sportsbutikk på nett. Med kjente merkevarer, de beste prisene og en mengde sporter og friluftsaktiviteter under ett tak, står de sterkt i markedet.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like