Skangraf Schneidler i Larvik søker lagermedarbeidere

Skangraf Schneidler AS er i dag en de av største leverandørene i bransjen, for distribusjon av forbruksmateriell til skilt og dekor, storformat print, silketrykk, samt salg/service/support av storformatprintere.  Vår målsetting er å ha anerkjente produkter på lager for å tilfredsstille samme dags forsendelse fra vårt lager i Larvik.

Skangraf AS og Schneidler AS en del av Spandex som er en av verdens største distributører av forbruksmateriell til skilt og storformatprint. Skangraf Schneidler og Spandex tilbyr en stor og innholdsrik produktportefølje.

Vi holder til i moderne lokaler på Hegdal industriområde i Larvik og er i dag 16 ansatte.


Vi søker to serviceinnstilte lagermedarbeidere med truckførerbevis

For å møte et voksende marked søker vi to nye kollegaer til vårt lager i Larvik. Vi søker deg som har erfaring og er trygg på truckkjøring.  Jobben innebærer endel tunge løft og er derfor noe fysisk krevende.

 

Arbeidsoppgaver

 • Plukk og pakk etter ordre
 • Varemottak og lossing med truck
 • Utsendelse/klargjøring av ordre til budbiler
 • Holde lageret ryddig og pent
 • Levere på korte tidsfrister

 


Krav og personlige egenskaper

 • Kompetansebevis t4 og erfaring med truckkjøring
 • Flytende norsk muntlig og skriftlig
 • God på IKT og kjennskap til bruk av lagerstyringssystemer
 • Du takler høyt tempo og fysisk arbeid
 • Stå på vilje og ønsker yte ditt beste
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig

 

Vi kan tilby:

 • En hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver
 • Gode betingelser
 • Godt arbeidsmiljø med mye humor
 • Faglig utvikling

 

Vi ønsker at de som er ansatt hos skal trives og være stolte av jobben sin. Det er viktig for oss at du er en positiv og serviceinnstilt kollega, som bidrar til et godt, åpent og hyggelig arbeidsmiljø. Vi tar godt vare på våre ansatte og har et uformelt arbeidsmiljø. Som lagermedarbeider vil du ha en viktig  rolle og vi søker deg som er motivert for å bidra til selskapets verdiskapning og vekst i årene som kommer.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt med rådgiver Tone Wedde i Adecco Select – mob 918 61640

Søknadsfrist 10. november.

Source www.finn.no
You might also like