Skangraf Schneidler i Larvik søker Inneselger

Skangraf Schneidler AS er i dag en de av største leverandørene i bransjen, for distribusjon av forbruksmateriell til skilt og dekor, storformat print, silketrykk, samt salg/service/support av storformatprintere.  Vår målsetting er å ha anerkjente produkter på lager for å tilfredsstille samme dags forsendelse fra vårt lager i Larvik.

Skangraf AS og Schneidler AS en del av Spandex som er en av verdens største distributører av forbruksmateriell til skilt og storformatprint. Skangraf Schneidler og Spandex tilbyr en stor og innholdsrik produktportefølje.

Vi holder til i moderne lokaler på Hegdal industriområde i Larvik og er i dag 16 ansatte.

Vi har behov for å øke bemanningen med en Inneselger i en 100 % stilling.  Salgsarbeidet foregår i all hovedsak via telefon. Vi ser etter deg som trives med salg og som er fortrolig med utstrakt bruk av telefon i din jobbhverdag.  

 


Arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre utgående telefoner mot eksisterende og potensielle nye kunder
 • Kundeoppfølging og mersalg via telefon
 • Oppdatere og registrere informasjon i vårt CRM system
 • Noe kundebesøk

 


Krav og personlige egenskaper:

 • Du må være komfortabel med å bruke telefonen som arbeidsverktøy
 • Du liker å snakke med mennesker og har gode selgeregenskaper
 • Du er hyggelig og serviceinnstilt mot kunder og kollegaer
 • Har du erfaring fra tilsvarende rolle eller grafisk bransje er det en fordel
 • Du har god struktur
 • Liker å bli målt
 • Bil og sertifikat

 

Vi kan tilby:

 • En hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver
 • Gode betingelser
 • Godt arbeidsmiljø med mye humor
 • Faglig utvikling

 

Vi ønsker at de som er ansatt hos skal trives og kan være stolte av jobben sin. Det er viktig for oss du er en positiv og serviceinnstilt kollega som bidrar til et godt, åpent og hyggelig arbeidsmiljø. Som inneselger får du en viktig rolle og vi søker deg som er motivert til å bidra til selskapets verdiskapning og vekst i årene som kommer. Vi tar godt vare på våre ansatte og har et uformelt arbeidsmiljø.

Ved eventuelle spørsmål, kontakt med rådgiver Tone Wedde i Adecco Select – mob 918 61640

Søknadsfrist 10. november

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like