Reklameomsetningen videre opp – nå på pre-corona-nivå

Reklameomsetningen fortsatte videre opp også i oktober. Etter årets ti første måneder er reklameomsetning identisk med samme periode i 2019, altså før pandemien slo til. Det melder Mediebyråforeningen på sine hjemmesider.

Reklameomsetningen gjennom mediebyråene ligger på 7,96 milliarder kroner etter årets 10 første måneder, på linje med tilsvarende periode i 2019 (8,01mrd). Tilsvarende tall for corona-året 2020 var 6,82 mrd kroner.

Som tidligere er det den digitale reklamen som drar veksten, men også dagspresse og ukepresse/magasin kan nå vise til en liten oppgang. Dagspresse har en liten oppgang på 4,5 prosent så langt i år, mens ukepresse/magasiner såvidt kommer på plussiden med en oppgang på 0,2 prosent.

Alle tallene kan du se her.

 

- ANNONSE -

You might also like