Printing AS søker prosjektleder (Oslo)

Printing AS ble stiftet i 1973 og er i dag en av Norges ledende totalleverandører av dekor, markedsmateriell og POS-materiell, med hovedkontor i Konows gate i Oslo. Vi har all produksjon i eget hus med blant annet digitaltrykk, storformatproduksjon, ferdiggjøring og egen foliemonteringshall. Det er vi stolte av!

Nå ønsker vi å styrke vår salgsavdeling og er på jakt etter en utpreget blid og utadvendt relasjonsbygger, som også elsker struktur og orden. Du må trives med prosjektledelse og utstrakt kundekontakt, og det er et stort pluss om du har erfaring fra grafisk bransje. Du vil bli et av Printings ansikt utad, og du vil være et avgjørende bindeledd mellom kunde og produksjon.

Vi tør å påstå at takhøyde, engasjement og drivkraft er det som beskriver miljøet i Printing.  Vi er en gjeng hvor alle bidrar med humor og arbeidsglede og med mål om å levere fra seg gode produkter som igjen skaper gode kunderelasjoner. Vi har stor produktbredde samt en god sammensetning av en rekke spennende kunder, så en variert hverdag vil du uten tvil få hos oss.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppfølging/videreutvikling av eksisterende kundeportefølje hovedsakelig i tett samarbeid med en av våre erfarne uteselgere
  • Utarbeide tilbud og svare på forespørsler fra kunder
  • Kunderådgivning
  • Innhenting av priser og forhandling med underleverandører
  • Ansvarlig for kalkulasjon, tilbudsskriving og ordreføring/oppfølging
  • Hovedansvar for gjennomføring av større prosjekt

For at du skal både lykkes og trives i rollen som prosjektleder hos oss, bør du være kreativ og en som alltid er opptatt av å finne gode løsninger, både internt og for våre kunder.
Erfaring fra digitaltrykk, storformat, POS-materiell og messemateriell er en fordel, og det samme er kjennskap til Adobe programmene.

Du jobber selvstendig, tar initiativ og er proaktiv, men du er også en som motiveres av lagånd og samarbeider godt i team. Videre må du trives med å ha utstrakt kundedialog og ikke minst like å ha mange baller i luften.

Velkommen som søker!

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like