Norwegian Promotion Group AS søker produsent & prosjektleder (Oslo)

Er du rå på medieproduksjon og oppdatert på de siste trendene? Da vil vi gjerne snakke med deg! Vi søker nye talenter som vil bli med på vår spennende utvikling innen media produksjon, messer og events.

Vi søker produsent & prosjektleder

Vi søker en operativ produsent/prosjektleder til våre medieproduksjoner. Du vil følge produksjonene fra A til Å, fra innsalg og kundekontakt til idè og ferdig produksjon. Viktige arbeidsverktøy er en/fler-kamera, lyd, og Adobe CC. Erfaring med Tricaster, Unreal og Unity er en fordel, men ikke et krav.

Du holder deg kontinuerlig oppdatert på de siste trendene og utviklingen i markedet, og analyserer aktivitetene våre for å stadig optimalisere innholdet. Du er IT-fluent og up-to-speed på de nyeste systemene. En del reisevirksomhet må påregnes da NPG er en internasjonal aktør med aktiviteter og avdelinger i flere land og kontinenter.

Stillingen inngår som en del av avd. Media Production, men du vil også jobbe tett med kollegaer innen event-, stand- og salgsavdelingen.

Kompetanse og erfaring

Vi ser etter en kandidat som har noen års relevant erfaring fra en lignende rolle eller fra film og mediebransjen. Språk er viktig for oss. Du har god forståelse av digital innholdsproduksjon og tar ansvar for idéutvikling, kameraproduksjon, redigering og publisering av innhold i tillegg til vårt eksisterende innhold. Vi tror også du har erfaring med prosjektstyring der mange oppgaver skal sjongleres samtidig, og du må overholde tidsfrister.

Det er ønskelig at det sammen med CV og søknad legges ved eksempler på tidligere arbeid/kampanjer/film/bilder i en lignende stilling samt referanser.

Fleksibilitet

Som ansatt hos oss vil du få en unik mulighet til å jobbe med flere av Norges største merkevarer og det nyeste innen media teknologi. Arbeidshverdagen er fleksibel med varierte oppgaver, og vi har flotte lokaler i Bygdøy àlle. Sammen skal vi skape et miljø der vi i fellesskap jobber for å levere det beste og nyeste innen digitalt innhold.

Vi tilbyr

 • Høyt faglig nivå og veldig hyggelige kollegaer
 • En sterk kundeportefølje med mix av store konsern og SMB kunder
 • Fokus på faglig utvikling og sentral plass i organisasjonen
 • Et sosialt inkluderende miljø med mye humør og godt samhold
 • Selvstendig, aktiv og utfordrende stilling
 • Gode utviklingsmuligheter
 • Interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Høy faglig kompetanse
 • Konkurransedyktige betingelser
 • God takhøyde, teamspirit og godt humør
 • Blide kolleger med lidenskap for de gode opplevelsene, enten det gjelder for våre kunder eller på arbeidsplassen
 • Et miljø der du får stor påvirkningskraft og frihet
 • Nye, fine lokaler midt i Oslo sentrum.

Om NPG

NPG er en internasjonal aktør i event – og messebransjen med over 80 ansatte fordelt på kontorer i Norge, Sverige, Tyskland, Ungarn og Sør-Korea. Gruppen leverer årlig over 650 prosjekter globalt. I NPG brenner vi for utvikling og formidling av inspirerende opplevelser og lønnsomme møteplasser for våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere. NPG jobber kontinuerlig for utvikling av fysiske, digitale og hybrid eventer og messer.

NPG har som mål å være det mest relevante selskapet i bransjen. Dette skal vi oppnå gjennom riktig produkt- og kompetansesammensetning, slik at NPG til enhver tid kan levere aktuelle og innovative produkter og tjenester som sikrer måloppnåelse for våre kunder. Vi skal gjennom kompetanse og teknologi møte fremtidens krav til vår industri med søkelys på god kommunikasjon, lønnsomhet og bærekraft.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like