Gjerholm søker Kreativ rådgiver (Oslo)

Gjerholm AS er et byrå som leverer kreative tjenester innenfor design og kommunikasjon. Byrået er en del av Merkur Gruppen og består av 11 personer med variert spisskompetanse innen design, reklame og kommunikasjon. Vi jobber hardt for å skape resultater, i alle kanaler og på alle mulige flater, gjennom innsikt, kompetanse og kreativitet. Nå skal vi bli flere!

Gjerholm søker en erfaren kreativ rådgiver som elsker å omsette kundenes behov til kreative konsepter og realiserbare prosjekter. Du må være en god rådgiver for varierte kunder, og samtidig bygge relasjoner internt, skape entusiasme og gjennomføringskraft bak ideene dine. I Gjerholm blir vi glade av å jobbe sammen med folk som er selvgående, håndterer ulike arbeidsoppgaver, og er kreative og utforskende.

Hva vil du gjøre som kreativ rådgiver?

Som rådgiver vil du ha ansvaret for å forstå kundenes behov og formidle det til hele teamet, og for de kreative prosessene som resulterer i løsninger som møter disse behovene. Du vil også være kundens stemme gjennom prosjektet for å sikre at den kreative ideen ikke blir borte, og at kundens behov fortsatt blir dekket.

Du vil også bidra til å løse kunders design- og kommunikasjons-utfordringer på kreative måter gjennom ulike virkemidler: visuelt, tekstlig, analogt, digitalt, event og kampanjer. Du spiller på andre kreative og faglige krefter med ulike styrker rundt deg for å sørge for at løsningen både er god og gjennomførbar.

Rollen din vil overfor noen kunder være mer rådgivende, og i andre mer som konseptutvikler, men i alle tilfeller vil du bygge relasjoner med kundene og forvalte dem over tid. Du ser potensialet i både nye og gamle kunder, og finner gode kreative løsninger som utvikler både dem og oss. Er du ikke bare kreativ, men også ganske strukturert, vil du nok også lede gjennomføringen av prosjektene dine med et helhetsansvar fra A til Å.

Hvem er du?

Vi har en idé om hvem du er, men om ikke alt dette stemmer helt, så må du gjerne søke likevel:

  • Du har minst 5 års erfaring som kreatør, konseptutvikler, konsulent eller rådgiver i reklame-, PR-, design- eller techbyrå, eller et annet utpreget kreativt miljø
  • Du skjønner kunders varierte beskrivelser av egne utfordringer og evner å forenkle og formidle dem
  • Du kommer med kreative og effektive ideer til design- og kommunikasjons-konsepter, og får samtidig frem gode ideer fra resten av teamet
  • Du klarer å omstille og endre dine egne ideer i møte med virkelighetens begrensninger
  • Du skaper naturlig gode relasjoner og tillit hos kunder og samarbeidspartnere
  • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, og trives med å bidra til utvikling av et hyggelig, uformelt og til tider hektisk miljø
  • Du er strukturert, metodisk, løsningsorientert og arbeider systematisk
  • Du har fokus på framdrift og leveranser

Hva kan Gjerholm tilby?

Gjerholm tilbyr en sentral rolle i et uformelt og inspirerende miljø, for den som ønsker å være med på en opptur. Du kan få mulighet til å påvirke og forme byråets videre fremtid og vi utvider gjerne dersom du lykkes så godt at du har behov for flere å jobbe sammen med. Gjerholm skal som en del av Merkur Gruppen være en leverandør av tverrfaglige kommunikasjonstjenester, på tvers av tradisjonelle, moderne og foreløpig ikke-eksisterende kanaler. Vi trenger deg som vil hjelpe oss dit!

Arbeidssted Oslo sentrum, med muligheter for hjemmekontor

 

Om arbeidsgiveren

 

Gjerholm er et design– og reklamebyrå med et klart fokus;
Å lage god og effektiv kommunikasjon. Vi er kjent for å være engasjerte, løsningsorienterte og resultatbevisste.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like