Fantastiske Osberget søker Grafisk designer (Oslo)

Fantastiske Osberget er et lite designbyrå med stort hjerte. Vi holder til i Oslo og Ulsteinvik og leverer design- og markedsføringstjenester til kunder innenfor B2B-markedet. Vi er folkelige, trivelige, og det er høyt under taket hos oss.

Hovedarbeidet vårt går i identitet og design, men en vanlig hverdag hos oss kan inneholde alt fra logo og trykksaker til webdesign, SoMe annonsering, animasjon eller film. Våre to avdelinger samarbeider tett på Teams. Vi utvider nå vårt Oslo-kontor og trenger derfor en allsidig designer.

Som en del av et lite team er du ofte selger, prosjektleder og designer i en og samme person. Du må kunne ta ansvar for fullstendige prosjekt, fra tilbud til leveranse. Kundekontakt er en viktig del av arbeidet og du vil være ansvarlig for dine kunder, og må kunne følge opp og overholde ulike deadlines, gå i møter og jobbe med salg. Du må være språklig sterk i norsk, kunne skrive gode tekster og tilbud, og holde et øye med rettskriving i brosjyrer etc.

Vi leter etter den som er:

 • Kreativ og motivert
 • Selvstendig og organisert
 • Språklig sterk i norsk
 • Erfaren med kundekontakt

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning innen grafisk design/markedsføring
 • Gjerne 2-3 års erfaring i design/kreativt byrå
 • Erfaren med kundekontakt og salg, gjerne innenfor B2B
 • Design på digitale flater er et pluss

Ferdigheter innenfor ett eller flere av disse områdene er en fordel:

 • Webdesign
 • SoMe annonsering
 • Digital markedsføring
 • Animasjon og motion graphics

Hva vi tilbyr:

 • Varierte arbeidsoppgaver og spennende prosjekter
 • Hyggelige ansatte og en viktig rolle i et voksende byrå
 • Nye moderne kontorer på Hasle/Løren
 • Tilgang til kantine med kjempegod mat
 • 5 ukers ferie

Har du en positiv “can-do” holdning og egenskaper som som kan utfylle vårt team? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Ønsket oppstart januar 2022. Søknader vurderes fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Et fullverdig designbyrå som leverer tjenester som hjelper deg med å utvikle eller styrke din merkevare, spisse kommunikasjon og budskap, og finne rett uttrykk i rett kanal. Vi leverer alt fra visuell profil og markedsmateriell til film og nettsider.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like