Antalis blir agent for Arlon Graphics

Antalis melder at de skal tilby produkter fra Arlon Graphics i det norske markedet framover. Det er Antalis som selv melder dette på Facebook og sine nettsider.

Arlon Graphics er et amerikansk selskap som har spesialisert seg på selvklebende folie/vinyl med et globalt salgs- og logistikkapparat. Selskapet har et bredt utvalg av vinyl til biler, flåter, arkitektur og reklame, samt laminater.

“Arlon lager innovative materialer som lar deg tenke kreativt. Innpakking av hele murvegger? Ikke noe problem. Strekkbar refleksfolie til spektakulær heldekor? Selvfølgelig! Som en global produsent av selvklebende vinyl, tilbyr Arlon et bredt spekter av produkter med unike teknologier for skilt- og dekormarkedet,” skriver Antalis.

- ANNONSE -

You might also like