Allkopi NetPrint AS søker Salgs- og Produksjonsmedarbeider (Lillestrøm)

Er du glad i folk og ønsker å være en del av en levende bransje? I så fall kan du være den vi ser etter. Vi søker ny medarbeider til vår flotte avdeling sentralt i Lillestrøm. Stillingen er perfekt for deg som liker å ha mange baller i luften og trives med både produksjon og kundebehandling. Du vil jobbe tett med både salg og i produksjonen, og vi håper du har interesse for å bidra på begge områder.

 

Arbeidsoppgaver:

• Grafisk design

• Trykke materiell

• Ta imot kunder ved resepsjon og videreformidle oppdrag internt

• Utføre fil-sjekk, enkle endringer i dokumenter og kopioppdrag

• Ta imot telefonhenvendelser

• Legge inn jobber i ordresystemet

• Betjene kasse

• Mer-salg av våre produkter

• Bidra til orden i avdelingen

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

• Grafisk bakgrunn

• Generell god datakunnskap

• God kundebehandler

• Utadvendt og blid

• Korrekt og ryddig

• Tåler mange baller i luften

 

Vi tilbyr:

• Varierte arbeidsoppgaver

• Mye kundekontakt

• En bedrift med høyt tempo og masse aktivitet

Om arbeidsgiveren

Allkopi NetPrint er en stabil og fremtidsrettet aktør innen visuell kommunikasjon for alle som ønsker å presentere et budskap. Vi er Norges største grafiske leverandør og består av flinke fagfolk som leverer ypperste kvalitet på alle flater. Du finner oss i de fleste byer, hele 14 avdelinger totalt fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. I tillegg er vi tilgjengelige døgnet rundt med vårt online trykkeri Allkopi NetPrint 24/7.

Allkopi NetPrint er totalleverandør innen grafisk design og produksjon. Vi produserer alt fra små til kjempestore trykksaker med et produktspekter som strekker seg fra visittkort, byggetegninger og brosjyrer til foliering, bannere og trykk på store, spennende materialer.

Vi tilbyr online-tjenester som Web 2 Print, prosjekteringsverktøy og digitale byggetegninger. Dette er moderne og innovative løsninger skapt for optimal flyt og effektivitet. Velkommen til Allkopi NetPrint – Ditt uttrykk er andres inntrykk.

- ANNONSE -

Source www.finn.no
You might also like