To nyheter fra Canon skal gi mer automatisering

Canon melder om to nyheter knyttet til selskapets arbeidshest, imagePress. 

Justeringenhet til imagePRESS C910:

Canon lanserer en ny justeringsenhet til den digitale fargepressen i imagePRESS C910-serien. Oppgraderingen er ifølge Canon et svar på økt etterspørsel etter forbedret automatisering.

Les hele pressemeldingen her.

– Dette vil være spesielt nyttig for de mange kundene som i kjølvannet av nylige globale omveltninger, opplever økt press for å møte stramme tidsfrister og høye kvalitetsforventninger med et mindre team og derfor må sette inn erfarne ressurser der de kan tilføre mest verdi til kundene, sier Bjørn Frantsen, Product Marketing Manager for Professional Print i Canon Norge.

Automatisk inspeksjonssystem til imagePRESS C10010VP

Canon har oppgradert inspeksjonssystemet for digitale fargetrykkpresser i imagePRESS C10010VP-serien.

Les hele pressemeldingen her.

Canon skriver at det nye inspeksjonssystemet gir “færre feil, kortere produksjonstider, sikrere produksjonskvalitet og mindre tid brukt på repetitiv og tidkrevende manuell kontroll.”

– Denne nye muligheten for automatisering utvider funksjonaliteten til imagePRESS C10010VP betydelig for virksomheter innen transaksjonstrykking og produksjon av direkte reklame. Det gir også en uvurderlig trygghet for organisasjoner, for eksempel innen logistikk, som regelmessig bruker strekkoder til å styre arbeidsflyter og der det er viktig at de trykte dataene er feilfrie for å sikre at etterfølgende prosesser går knirkefritt, sier Frantsen.

- ANNONSE -

You might also like