Solvangs Dekorbyrå AS søker Skilt- og foliemontør (Oslo)

Skilt- og foliemontør!

Montere skilt og folieløsninger. Utføre prosjekter alene og sammen med kollegaer. Være en rådgiver med blikk for gode design og løsninger.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil i all hovedsak være montering av skilt og dekorløsninger ute hos kunde, du vil være vårt ansikt utad og ha mye ansvar. Du vil ha et tett samarbeid med ansvarlige konsept og prosjektutvikler, og inneha en sentral rolle i gjennomføringen.

Ønskede kvalifikasjoner/ egenskaper:

Du er nøyaktig, har god orden og evne til å organisere oppgaver. Du har erfaring med skilt og foliemontering og da gjerne helfoliering men ikke noe krav. Gode samarbeidsevner og evne å skape god kommunikasjon og tillit til våre kunder. Gode norskkunnskaper, skriftlig og muntlig. God teknisk / mekanisk forståelse / nevenyttig. Førerkort kl B

Vi tilbyr:

Spennende salgsprosjekter

Utfordrende arbeidsoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling

Konkurransedyktige betingelser

Et spennende og godt arbeidsmiljø

Et selskap med gode kunderelasjoner

Søkeprosessen

Om dette virker interessant send en kortfattet søknad med CV snarest. Søknadene blir fortløpende evaluert og aktuelle kandidater bli kontaktet. Om det er ønske om mer informasjon ta kontakt med Bent Erik Halvorsen Mobil: 993 01 082

 

 

Om arbeidsgiveren

Solvangs Dekorbyrå har siden 2002 vært en samarbeidspartner som bidrar til å finne kreative løsninger og som vet hvordan ting skal gjennomføres innenfor avtalte tids- og kostnadsrammer.
VI skal nå frem til bedrifter som har vilje, evne og ser nytteverdien av å bruke kreative virkemidler med bruk av skilt, dekor og folieløsninger.
Selskapet har i dag 15 medarbeidere og holder til i funksjonelle lokaler i Oslo. Nøkkelen til Solvangs sin suksess ligger i et kompromissløst fokus på fleksibilitet, evne til å tenke annerledes, høy kvalitet og gi god kundeservice. Hos Solvangs skal kundene trives, oppleve trygghet og få oppfylt sine forventninger.

Source www.finn.no
You might also like