OPPKJØP: De kjøper Megaprint

Konsolideringen i bransjen fortsetter. Megaprint i Oslo har fått nye eiere.

International Corporate Art AS (ICArt) kjøper den Oslo-baserte storformatseksperten Megaprint. Det melder ICArt i en pressemelding.

– Megaprint er en solid plattform for utviklingen av vårt totalkonsept, der vi integrerer innkjøp og kuratering av kunst i større prosjekter med kvalitetsproduksjon innen print og innramming. Megaprint AS er en kvalitetsleverandør av storformat print. Med sin kompetanse, industrielle tenkning og tydelige posisjon i markedet bygget opp over år, gir de ICArt det løftet vi trenger innen produksjon og leveranse av store prosjekter, sier hovedeier og styreformann i ICArt AS, Erik Øren i pressemeldingen.

Til Media Monitor understreker Tom F. Rønning i ICArt AS at Megaprints øvrige virksomhet kommer til å fortsette som vanlig og at ICArt AS ser “mange spennende muligheter innenfor dette markedet.”

ICArt er et internasjonalt selskap med 25 års erfaring innen leveranse av store kunstprosjekter. Selskapet har kontorer i Oslo, Miami, Madrid, London og Turku. Siste tilgjengelige regnskapsrapport er fra 2019 der selskapet rapporterte en omsetning på i underkant av 64 millioner kroner. Erik Øren står oppført som hovedeier av selskapet.

Megaprint er spesialister på storformat, og holder til på Røyken utenfor Oslo. Gründer Sigurd Hammerstad valgte å ta et steg tilbake for et drøyt år siden, og Christian Hofbauer tiltrådte som ny adm dir (les mer om det her). Megaprint hadde i 2020 en omsetning på knappe 25 millioner kroner.

- ANNONSE -

You might also like